torstai 30. maaliskuuta 2017

Suussasulava suklaamousse

Tätä samaa suklaamoussea löytyy myös pääsiäisen moussekakusta, ja kyseinen mousse oli vaan niin järisyttävän hyvää, että päätin tehdä sitä tällaisessa helposti lusikoitavassa muodossa. Sen enempää esittelemättä, tässä tulee ohje!


Suklaamousse
7 pilttipurkkiannosta

100 g tummaa suklaata
100 g maitosuklaata
1 kananmuna
1 liivatelehti

2 dl +2 dl kuohukermaa


Tee näin:
1. Laita liivate kylmään veteen likoomaan.
2. Sulata suklaat mikrossa tai vesihauteessa.
3. Vatkaa 2 dl kuohukermaa löysäksi vaahdoksi.
4. Vatkaa sulan ja jäähtyneen suklaan joukkoon kananmuna. 
5. Keitä pieni tilkka vettä kiehuvaksi ja lisää siihen vedestä hyvin puristeltu liivatelehti. Sekoita liivate ohuena norona suklaaseoksen joukkoon.
6. Yhdistä kermavaahto ja suklaaseos nuolijalla keskenään ja kaada annoslaseihin. Anna jähmettyä jääkaapissa. Vatkaa 2 dl kuohukermaa vaahdoksi, makeuta se vaniljasokerilla ja pursota annoslaseihin ennen tarjoamista. Nauti!!


-Linda

2 kommenttia:

  1. Vitsi mikä löytö sun ig ja sitä kautta tää blogi! Niin herkullisen näkösiä reseptejä täällä, edellisen postauksen kakku lähtee varmasti testaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos paljon ihanasta kommentistasi! :) Instagramia päivitän tosiaan ahkerammin, mutta laitan tänne blogiin talteen kaikki parhaimmat reseptit ;) Ei muuta kun tervetuloa seurailemaan!

      Poista