Tee näin:
1. Sulata 60 grammaa tummaa suklaata mikrossa tai vesihauteessa.
2. Pilko saksilla noin 20 grammaa nuudeleita pieniksi pätkiksi. Nuudelipätkät voivat olla täysin epäsymmetrisen kokoisia. Itse leikkasin niistä noin 2,5-6 cm pitkiä.
3. Sekoita sula suklaa ja nuudelit keskenään kulhossa. Katso, että nuudelit ovat joka puolelta suklaan peitossa.
4. Vuoraa puhdas kulho tuorekelmulla ja painele suklaiset nuudelit kulhon pohjalle ja hieman kulhon reunoille. Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Kun suklaa on täysin jähmettynyt, irrota se varovasti tuorekelmusta ja aseta kakun päälle.
- Linda
Hei jes, kiitos ohjeesta! t. HerkkuKeijun Reija :)
VastaaPoistaMy pleasure Reija! :)
Poista