perjantai 16. maaliskuuta 2018

Daimfluff

Tämän Daimfluffin ohjeen olenkin postannut jo Instagramin puolella, mutta koska se on yksi ihan lemppareistani ja käytettävyydeltään monipuolinen, niin julkaisen ohjeen täällä blogissakin. Daimfluffia voi käyttää täytekakun täytteenä, sillä voi koristella mutakakun ja muffinsit tai sitä voi vaikka lusikoida suuhun ihan sellaisenaan😉


Daimfluff
3dl vispikermaa
n. 180-200g Daim-suklaata

Tee näin: Hämmennä kattilassa vispikerma ja rouhittu suklaa. Älä kiehauta, vaan anna suklaan sulaa kerman joukkoon. Seos tulee vispata vaahdoksi jääkaappikylmänä, ja siksi suosittelenkin vaahdottamaan sen vasta seuraavana päivänä, jotta seos on varmasti jäähtynyt ja kylmä. Pursota tai lusikoi Daimfluff esimerkiksi mutakakun päälle.

Nauti!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti